PROCESAS: TARPINIS REZULTATŲ PRISTATYMAS


Urbanistinės analizės mokslo laboratorija (UAML), vykdydama "Gargždų miesto parko vystymo galimybių studijos" projektą, kartu su Gargždų miesto bendruomenės iniciatyvine grupe, rengia tarpinį proceso rezultatų pristatymą. Jo metu tikimės pristatyti kai kurias savo įžvalgas dėl parko vaidmens Gargždų miesto darnaus vystymosi procese ir istorinio parko regeneracijos galimybių. Kviečiame visus norinčius ir besidominčius Gargždų miesto parko atgaivinimo galimybėmis gargždiškius dalyvauti viešame pristatyme!

Viešas galimybių studijos proceso tarpinių rezultatų pristatymas vyks spalio 15 dieną, 17 val., "LIJO" konferencijų salėje. Po pristatymo planuojama neformali diskusiją.

Primename, kad jūs galite prisidėti prie galimybių studijos rengimo proceso ir rezultatų siųsdami savo pastabas ir komentarus el. pašto adresu gargzdu.parkas@gmail.com. Taip pat jūs galite paliktį komentarą socialiniame tinkle FACEBOOK (ieškokite profilio "Gargzdu Parkas") arba internetiniame dienoraštyje gargzduparkas.blogspot.com. Arba galite siųsti savo nuomones ir pastabas Gargždų miesto bendruomenės ir Klaipėdos rajono laikraščio "Banga" kontaktiniais adresais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą